Life @
U Digital.

U Digital Team U Digital Team
U Digital Team
Werken bij U Digital betekent dat jij jezelf iedere dag kunt omringen door specialistische en gezellige collega’s. En dat in een inspirerende werkomgeving die jou stimuleert en de ruimte geeft om het beste uit jezelf te halen.
Let's meet... Wij zijn U Digital

Let’s meet… Wij zijn U Digital

Een snelgroeiend en ambitieus digital marketing bureau uit Eindhoven. Vanuit het prominente Klokgebouw op Strijp-S, werken wij dagelijks aan de online successen van onze opdrachtgevers. Als full-service marketing bureau bieden wij onze klanten een breed scala aan marketingspecialisaties. We grijpen ieder online vraagstuk dan ook met beide handen aan. Ons team bestaat uit online marketeers, digitaal strategen, projectmanagers, graphic designers en webdevelopers. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij doen het. Naast dat wij onze kennis inzetten om de online doelen van onze klanten te behalen, delen we dit ook graag met anderen. Dit doen we aan de hand van ons eigen opleidingsconcept YOP. 

Bezoek onze website

Another day @
The office

Another day @The  office

Wij vinden het belangrijk dat onze collegaplezier en waardering uit hun werk halen. Daarom zorgen wij er voor dat jouw baan uitdagend is, waarde toevoegt en verantwoordelijkheid met zich meebrengtWe koesteren een open en informele sfeer op kantoor. We houden de lijntjes kort en iedereen is makkelijk te benaderen. Er wordt hard gewerkt, maar houden er ook van om samen te ontspannen en te genieten. Dus, lijkt het je leuk om samen met ons te werken aan toffe online vraagstukken? En wil jij jezelf graag ontwikkelen op het gebied van digital marketing? Dan gaan we graag het gesprek met je aan! 

Bezoek onze website